2013. december 30., hétfő

Amit megtudtunk az előzetesből

- Fogatlan imádni valóbb mint volt

- Hablatynak vannak "pót lábai", mert míg Fogatlanon ül, egy ilyen vékony kis valami, de a földön meg már normális.

















- A Hibbant- szigetiek rákaptak a festésre,és ezt a sárkányokon is alkalmazzák (bár, ha jól tudom ez a "befestett bárányok" dolog, meg hogy magukat is befestik, ez egy új sárkány játék része, ami nagyon elterjedt a szigeten)






















- Takonypóc úgy látszik lemondott Asztridról és Kőfej felé hajtja a vizet. Nem sok sikerrel.


- Valami következtében egy jó nagy terület leégett
- Valami csinált egy NAAAGY, NAAGY jégszobrot és ez zavarja a két tini vikinget (apropó kettő, nekem simogatja a lelkem, hogy Hablaty Asztriddal megy felfedező útra)

- Hablaty valamiért nem mehetett a saját lábán Valka barlangjába, ezért cipeli egy sárkány. Bár kíváncsi vagyok, hogy akkor Fogatlant is egy másik sárkány vitte?!
- Valka most már BIZTOSAN  Hablaty anyja


- Sok, sőőőt, nagyon sok embernek nem tetszenek a sárkányok.

- Ez a kimondottan rasztás alak lehet a fő gonosz.

- Asztrid csinálta a fonatokat Hablaty hajába.

- Asztrid és Hablaty most már biztos hogy együtt vannak, csak az a kérdés, hogy milyen szinten

- Valamiért Hablatynak és a barátainak el kellet fogadnia más sárkányok szolgáltatásait. (mit keres ott Bélhangos, és hol van Fogatlan?)
- Bélhangos egy Gronkelen míg Pléhpofa egy ismeretlen sárkányon lovagol


Hát egyelőre ennyi... vagy talán még az,hogy Hablaty ruháját nem lehet kimosni! :)

7 megjegyzés:

  1. a hajfonós részt soha nem értetten igazán, mert azt hittem asztrid a saját frufruját(XD)/haját igazgatja. amúgy (nem egészen biztos forrásból,mert angolul olvastam és lehet hogy néhány szót rosszul fordítottam) az a rész amikor hablatyot elviszi valka sárkánya, akkor azért nincs ott fogatlan mert a légi csatában folytatott utolsó csapás után a jeges víz alá szorult. hablaty nem tudom hogy került a sárkány karmai közé, lehet hogy ő is be esett a vízbe és valka kimentette,de a sárkányát otthagyta volna? na mindegy,aztán az volt még hogy ugyebár fogatlan a víz alatt van ahol valamiféle vizi sárkányok(?) vagy szörnyek támadják meg és az a klipp vége hogy h.-sisakja feljön a víz tetejére. Amúgy elgondolkoztam az -éjfúria lehet hogy hibrid- gondolataidon és lehet hogy tényleg igazad van. Mármint ha egy rendes faj lenne akkor miért ő az utolsó(tesók, anya, apa)?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó tudni ezt a plusz infót, köszi, hogy elmondtad. De aztán hogy kerül Fogatlan vissza Hablatyhoz? Mert ugye, mikor Valka "bemutatkozik" Hablatynak, akkor már ott van. Lehet, hogy azok a vízi sárkányok viszik oda Valkához? Egyáltalán miért támad Hablatyra valka? Mert ha csata van, meg elég ellenszenvesnek tűnik nekem mikor hirtelen felbukkan a felhők alól, inkább örülnie kéne, hogy van még egy sárkánylovas rajta kívül.

      MILYEN KLIPP????

      Törlés
  2. Volt egy klipp, ami arról szolt hogy :
    Hablaty összeveszett Pléhpofával, ezért elmenekült Hibbantról. Egyszer csak repülés közben meglátták Valkát, aki rájuk támadt. Valka másik sárkánya elkapta Hablatyot (így sisakja leesett), Fogatlan viszont lezuhant mert nem tud egyedül repülni. Ezután Seashockerek támadtak Fogatlanra, de megpróbálta legyőzni őket.... s eközben nézte, ahogy Valka és Hablaty elrepül. Végül Hablaty sisakja fellebegett a víz felszínére...

    Bocsi ha nagyon kesze-kusza :/

    VálaszTörlés
  3. sajna nem tudom belinkelni, mert ez nincs fent a neten... a Comic-con-on mutatták be

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, azóta érdeklődtem amerikai frontvonalon is (amerikai rajongók) és ők is azt mondták, hogy ez csak ilyen egyszer levetített dolog volt és nincs meg sehol. De jó, hogy így elmondtad, mert így már van valami összeálló vázlat a fejemben a 2. film történetéről... holnap kitérek rá! :)

      Törlés
    2. Annyira cuki hogy Astrid mindig megy Hablaty után, még ha a fiú kéri is hogy ne... Imádom <3

      Törlés