2014. július 19., szombat

Sárkányok 17. (Snaptrapper)

Snaptrapper (prémvadász)
Osztály: Mystery
Támadás: 10
Sebesség: 4
Páncél: 4
Tűzerő: 6
Lövések száma: 4 (a négy fej egyet, vagy egy fej négyet?)
Mérge: 18
Harapás: 28
Lopakodás: 60
Tűz típus: Metán köd
Személyiség: A terror és a kísértés négyszeres ura
Rejtett képesség: Bár a legismertebb illatot használja a zsákmányszerzéshez, ez a sárkány is ad ki borzasztó szagokat, hogy megvédje magát a rá vadászó ragadozóktól. Egy szippantás ebből a csípős, rohadt szagból és még a legdurvább Titán Szárnyú sárkány is nyüszítve elmenekül.

Bár első látásra olyan mint egy szép, békés és egzotikus virág, ez a négyfejű sárkány valójában az egyik legalattomosabb és halálosabb sárkány amit valaha felfedeztek. (majdnem mindre ezt mondják :D)

Mikor széttárja a három részre osztott pofáját, mámorító illatot áraszt, ami éhesebbé teszi a közeli embereket és sárkányokat. Amikor a szerencsétlen áldozat a közelébe megy a sárkánynak, aminek a teste a növényre emlékeztet, az állat felfedi önmagát és támad.



És frissítve lett az összehasonlítós kép is ;)


9 megjegyzés:

  1. Erről az összehasonlítós képről miért hiányzik a Tűzféregkirálynő, a Forkatlan, a bébisárkányok köztük Bing, Bang, Boom és a Suttogó Halál?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a suttogó halál és a forrkatlan is ott van rajta

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  2. a suttogó halál, a sikoltó halál és a forkatlan is rajta van. szerintem nem kéne feltenni a bébisárkányokat is. hiszen a Bing Bang Boom a dörgődob sárkányfajhoz tartozik. és a képen már van egy dörgődob.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen és méghozzá rosszul vannak méretezve egyes sárkányok... pl a prémvadász, a forrkatlan, a dörgődob, a suttogó halál, a fenyeső, meg a sikoltó halál is.... ezek mind nagyobbak mint a kép mutatja.... a többi meg 2-3szor kisebb

      Törlés
  3. melyik részekbe van a prémvadász és a fanyeső?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Magában a sorozatban nem találkozunk velük. A "Book of Dragon" (Sárkányok könyve) kisfilmben ismerhetjük meg őket. Emellett Fanyeső névszerint Stokehead szerepel egy netes játékban, a Sárkányok iskolájában (School of Dragons) és a 2. filmben is megjelenik egy raj/család, mikor Hablaty az elején repül Fogatlannal

      Törlés
  4. Ha már a sárkányok könyvét emlegetjük, aszerint a prémvadász neve: csattanó halál .

    VálaszTörlés