2014. október 19., vasárnap

Hűha, hűha!

Ismét sikerült a Tumblr-nek meglepnie. Nem tudom, hogy milyen videóból készültek ezek a giffek, de ezerrel keresem. Mindenesetre tessék:


Istenem, november 11-én jön ki azaz 23 nap múlva! A kis problémám, hogy november 13-én elutazom négy napra... egy wifi mentes helyre. :/ Így csak utána tudom elkezdeni a kisfilm fordítását. VISZONT: Ha ez idő alatt BÁRKI talál hozzá angol felíratott, hálás lennék, ha elküldené nekem email címbe. Halás utáni fordításban, sajnos még mindig nem jeleskedem. Ha meg van a felírat, onnantól már egy nap se kell hogy lefordítsam. Utána vagy elküldöm egy filmes oldalnak, hogy égessék rá és tegyék ki, vagy én csinálom meg és én is teszem fel valahova. Azt viszont csak ide linkelem be. ;) 


A legközelebbi viszontolvasásra! 
Szeretlek titeket! :D

8 megjegyzés:

  1. Vajon, hogy fogják kitalálni ezt az abszurd sportot? Remélem a sorozatban benne lesz a verseny, és láthatjuk Hablatyot is versenyezni. Vagy mutathatnák azt is, hogy-hogy találta ki ezt a minél-messzebb-Hibbanttól egyszemélyes sportot. Amúgy ha jól emlékszem a kisfilm rajta lesz a DVD-n, vagyis a Blu-Ray-en.

    VálaszTörlés
  2. Igen, csak a Blue-rayen, és a Blu-ray 3D-n lesz rajta a kisfilm....és tudtommal a Blue-ray dágább: de mit izgat ez engem?! Én bármennyit ki birnék fizetni azért, ami HTTYD-os! :-)

    Ja, és a giffek nagyonnagyon jók! *.*....kész idegbeteg leszek november 12.-ére, komolyan mondom!

    VálaszTörlés
  3. http://the-way-im-feeling.tumblr.com/post/100415476155/c

    Most találtam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://howtotrainyour-toothless-dragon.tumblr.com/post/100414265989/red-color-omg-he-looks-so-hurt-3

      és más felbontásban

      Törlés
    2. Tudom, tele van velük a Tumblr, de azért nem raktam ki, mert keresem a forrását, azaz a videót. De egy giff gyártó sem hajlandó elmondani, hogy hol található. :/ :(

      Törlés
  4. Szerintem ezek még nem teljesen jók, mármint a meganimálása egy kicsit fura de lehet hogy csak én gondolom így :/ . Ja és ezek a jelenetek az előző cikkben megjelent giffek után vannak, mert hablaty "páncélja" fejletteb...

    amugy letudnád fordítani a giffeket? :))

    VálaszTörlés
  5. Ez is giff:

    http://38.media.tumblr.com/62cd7af2fccf19dd09a822277ef215ee/tumblr_ndp96spy9H1rpdibxo1_500.gif

    VálaszTörlés
  6. http://thegrzebol.tumblr.com/

    Ennek a legalján:
    http://jettara.tumblr.com/

    http://hicksderhune.tumblr.com/

    VálaszTörlés