2014. február 13., csütörtök

Naptárak

Sziasztok!
Először is boldog Valentin napot! :)
Másodszor, így, 2014 év elején már kiraktak képeket a 2015-ös Ínas naptárról. Mutatom.


No emberek, kinek kellenek plakátok (visszavonom, nekünk igenis kellenek a plakátok!), mikor ezen majdnem mindegyik szereplő látható!?
Az ikrek láthatóan még mindig imádják egymást, Takonypócon valami olyan alsó ruha van amihez egyszerűen nem tudok mit mondani... ez egyszerűen...mintha pelenka lenne rajta!
Érdekes, hogy mindenkinél totál veszélyes fegyverek vannak, kivéve Halvérnél.
Asztrid egy csapással megszabadít bármelyik végtagodtól, sőt még azt is elintési, hogy kiszellőzőn a fejed.
Hablaty egyszerre tud szúrni/vágni, és tábortüzet gyújtani. Vagy épp felgyújtani valakit... de nem hiszem, hogy ez miatt csinálta ezt a kardot... biztos, hogy gyufának készült!
Takonypóc egy suhintással elintézi ha nagynak találod az orrod, sőt az egész arcodat átrendezi... egy picit laposabb lesz... meg nyúltabb...
Az ikreknek mégis hogy mertek egyáltalán fegyvert adni! Fafej egyet bök és máris átszúrt három embert, Kőfej meg vagy fejbe kólint vagy a földre terít... egyiknek sem szeretnék a tesztalanya lenni.
De szegény Halvér! Ő kapott egy tőrt! igaz az a tőr olyan vastag mint az alkarja, meg simán átdöfi vele az ember szívét, de akkor is. Bár biztos ezzel akarták érzékeltetni az érzékeny lelkét.

Van még egy! Orosz...
Hm...Hm... ebbe a képbe nem sok új van, de azért gondoltam megosztom veletek.



És jó hír! Úgy néz ki, hogy a szinkronosok is olvassák a blogomat, mert a "fenyegetésem" és a lehúzásom után összeszedték magukat és egész jóra megcsinálták a második részét a sorozatnak. *taps* Bravó, stúdió! De azért lekopogom...





2 megjegyzés:

  1. Szia,
    Egyik kedvenc animációs filmem a HTTYD :D Nagyon tetszik az oldalad, csak így tovább! :))
    UI: Ki is linkeltelek a blogomon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, nagyon köszönöööm! :D *nagy ölelés*

      Törlés