2014. április 18., péntek

Új karakter plakát ~ Pléhpofa


Bizony, ez a nap is eljött. Végre Pléhpofa is plakátra került, a sárkányával együtt.

Öm...elérkeztünk arra a pontra, hogy nem tudok mit mondani. Pléhpofa nem változott sokat, pár ősz szakállszálon kívül. 
A sárkánya viszont...bár a neve még ismeretlen, nekem olyan mint egy ronda, koszos szivacs. Nekem nem jön be, de most komolyan. Őt nem akarom megszeretgetni, mint Bélhangos krumpliját. Sőt, a lehet kerülném is nagy ívbe. Talán pont ezért lett ő a főnők sárkánya, végül is egy vezető sárkányt csak ne ölelgessenek és babusgassanak. A főnők sárkánya parancsoljon tiszteletet. Nem de?
Meg a tekintetük is ugyanolyan. Még a szemszínük is. Kíváncsi vagyok, hogy talált rá erre a tengeri főnök szivacsra Pléhpofa, remélem lesz róla szó abba a 105 percbe, amennyi a film.

Ha jobban megnézem, tényleg olyan, mint aki nem rég mászott ki a tengerből, pár évszázad után.

5 megjegyzés:

  1. MI LETT TORNÁDÓVAL?! Mert ő, a dörgődob volt Pléhpofa sárkánya! (lásd: sorozat, első évad, Így válaszd ki a sárkányodat.) Mi lett vele?! Csak úgy elhajította, és lecserélte erre a ronda, koszos szivacsra?! No, de kérem! A sárkányokat nem hajigáljuk csak úgy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sorozat 2. szériájában a 18.részben (Bing, Bam, Boom!) Plépofa elengedi, mivel három kis árva dörgődob nem élné túl Tornádó nélkül.

      Törlés
  2. Spoiler alert! (sorozat)
    2. évadban mentudod

    VálaszTörlés
  3. Ne...Tornádó csak nem...meghal?!
    És: a Cartoon Network-nek újabban az a napi happ-je, hogy nem adja le az új részeket, hanem a régieket ismétlik hétfőnkén 18:40-től! >:I És ha angolul nézem meg, nem értek semmit, mert nem tudom, hol kell bekapcsolni a feliratot. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a filmezz.eu-n már fenn van
      http://www.filmezz.eu/film.php?n=sarkanyok-a-hibbant-sziget-harcosai-2-evad&q=cz1zJUMzJUExcmslQzMlQTFueW9rJnc9MCZvPWFiYyZxPTAmbD0wJmU9MCZjPSZ0PTAmaD0w

      Törlés