2014. augusztus 30., szombat

Egy egyperces cikk :)

Mindenkinek nagyon- nagyon köszönöm a felköszöntést az előző cikkhez, és a biztatást! Igazán jól eset! :') Ti vagytok a legjobbak!


Ha bekapcsolom a Chrome-t a gépemen az első oldalnál szép sorba kirakja, hogy mit kell megnéznem: emailek, a blog, youtube, Tumblr...
Ezek, és még pár dolgok azok, amiket naponta többször megnézek.
Így, mikor épp a Tumblr virágzó napraforgómezején (fogalmam sincs miért ezt mondtam) megpillantottam egy olyan címet, hogy: 
Végre valami összefoglaló a Sárkányverseny hajnalához! 

És alatta ott volt a DAWN OF THE DRAGON RACERS rossz borítója.

 Na nem baj, a cím felcsigázott, olvassuk el, mi van alatta:
A rajongók még több izgalmat, kalandot és persze több sárkányokat várhatnak a Dreamworks animation által hamarosan felszabadított DRAGONS:  DAWN OF THE DRAGON RACERS. A vadászat egy elveszett juh után hamarosan átváltozik egy vad versennyé, az első hibbanti sárkányversennyé.

A vadászat egy elveszett juh után.

Szóval, most már tudjuk, hogy mi volt a kulcsa a sárkányversenyeknek. De hogy hogy lesz ebből egy verseny... nos, hamarosan megtudjuk. :)

6 megjegyzés:

  1. oké, ez jónak hangzik, na de EGY DARAB ELVESZETT BIRKÁÉRT?.....na mindegy, jöjj-jöjj november! :-)

    VálaszTörlés
  2. Én aszzem úgy tudom hogy a második dvd mellet lesz a film ugyanazon a dvdn. Persze nem biztos mert ez német dvd volt amin láttam de hátha :)

    VálaszTörlés
  3. Az ikrek és Takonypóc valószínűleg azt szűrik le, hogy ez egy verseny. Lehet, hogy ez valami különleges juh lesz. Pl.: áldozati bárány, vagy olyan vezető juh szerűség, esetleg Hablaty udvarol vele Asztridnak :D (de ezt a lehetőséget kizártnak tartom)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lara Smith†!

      Szerintem is ennek az őrületnek főképp az ikrek, és Takonypóc lesz az elindítója, Hablaty, Asztrid és Halvér pedig a folytatója!!! :-D

      Törlés
  4. szomorú hír : a 3. filmet át tették 2017 júni 9.-ére......

    VálaszTörlés