2014. június 20., péntek

Egy kis "nemhivatalos" kiegészítő a filmhez

Nem tudom őszintén szólva mekkora spoiler ez. Nem lő le semmit(szerintem) csak egy kis történet Eretről és Valkáról, na meg a sárkányokról. A képregényt Johane Matte készítette én pedig lefordítottam nektek. ;) Bár ez nem hivatalos dolog, a film egy részeltének az elő sztoriját mondja el. Magyarosítottam kicsit, igyekeztem szűkszavúra venni a dolgot (ugyan kérem, ez mégis csak egy képregény! Nem tömhetek bele egy hat oldalas esszét egy kis buborékba!) és ha vannak hibák akkor sajnálom. Ha nagyon nagy hiba lenne, ki tudom még javítani, szóljatok. :) Itt az eredeti, ha valaki meg akarja nézni:
http://www.berksgrapevine.com/2014/06/comic-dragon-trappers.html
Szóval, lássuk, hogy képzelte el Johane azt a bizonyos támadást: (ha nem látszik jól az írás, kattints a képre jobb egér gombbal, "kép megnyitása új lapon", és ott a nagyító)



























Akik már látták a filmet azoknak megsúgok valamit. Csak nézetek az utolsó lap, utolsó képkockájába. Na? Kiket láttok? ;)

2 megjegyzés:

  1. Istenem, tökéletes grafika, gyönyörűen megírt történet, kell ennél több? Aligha. Johane Matte is bekerül nálam az imádottak listájára a DreamWorks mellé ;)
    Az utolsó oldalon Eret a meléhez teszi a kezét, mert eszébe jut, hogy az ott lévő belésütött jegyet Drago - tól kapta, amikor legutóbb nem vitt neki sárkányokat. Ezt főleg azoknak írom, akik nem látták a filmet. És az utolsó képkockán éppen Hablaty és Astrid jönnek. Úgy tűnik, ez azelőtt játszódott le, mielőtt ők odaértek. Ez a kis képregény tökéletesen beleillik a filmbe, egy kis írói fantáziát beleszőve. Tökéletes.

    VálaszTörlés
  2. Viszont a 23. oldalon, amikor látszik a jó Bewilderbeast szeme, ott mi van a szeme alatt? A sötétszürke valami, aminek olyan az alakja, mint egy kétkarmú mancsnak.

    VálaszTörlés