2014. június 24., kedd

Sárkányok 16. (Vörös Halál és Bing, Bang, Boom)

Vörös Halál
Támadás: 28
Sebesség: 7
Páncél: 30
Tűzerő: 27
Lövések száma: 9 (milyen 9? Nem inkább 99?)
Méreg: 0
Harapás: 22
Lopakodás: 2 (ez komoly? Értem, hogy elbújt egy vulkánba (tényleg, oda hogy jutott be???) de akkor is...nézd már meg mekkora!!!)
Osztály: Stoker
Tűz típus: Metán
Személyiség: Mohó és könyörtelen
Rejtett képesség: Hasonlóan a nagy Gnúvadhoz (Bewilderbeast), meg van a képessége, hogy irányítsa más sárkányok akaratát. Lávát szór szét a fészkében (????MIVAN???). Ezzel hívja fel a figyelmet, meg még egy félelmetes jajgatással. Na meg a sok-sok szemével.

Titokban ő felelős a több száz éves ember-sárkány nézeteltérésért, a sárkány támadásokért, mert parancsot adott a sárkányoknak, hogy támadják a közeli falvakat az élelmiszer ellátásért.

Mélyen a barlangjában, a vulkán gyomrában (vajon már ott kelt ki?) uralkodott, míg Fogatlan el nem vezette a vikingeket a Sárkány-sziget lehangoló tengerpartjára. Így a Vörös Halál uralma megtört, csak úgy mint a vulkánja, mikor kikukucskált, hogy végezzen a betolakodókkal. Szerencsére a sárkánylovasok gyorsan megérkeztek, így került sor Hablaty és Fogatlan végzetes találkozása a királynőcskével. A nagy harcban kiderült a Vörös halál gyenge pontja: a belseje. (ez milyen igaz, hisz a hasa miatt irányította a sárkányokat, és végül az is lett a veszte! :D)


Bing, Bang, és Boom, avagy a három bajkeverő Dörgődob
Faj: Dörgődob
Támadás: 12
Sebesség: 14
Páncél: 10
Tűzerő: 16
Lövések száma: 6
Méreg: 0
Harapás: 7
Lopakodás: 8
Osztály: Tidal
Személyiség: Disszonáns sárkányok
Tűz típus: hangrobbanás
Rejtett képesség: Az igaz, hogy hatalmas hangjuk van, de mint más dörgődobok, ők is rendelkeznek azzal a képességgel, hogy "kioltsák" a másik hangját. A megfelelő frekvencián a dörgődob képes arra használni a hangját, hogy elnémítsa, és meg is nyugtassa a másik dörgődobot.

Elkülönülve a társaiktól, a rakoncátlan dörgődob trió sikeresen megtalálta az utat Hibbantra és hozzáláttak a felforduláshoz. 
Mivel szülők nélkül nőttek fel, nem kaptak megfelelő tanítást egy felnőtt dörgődobtól. Ezek a kamasz sárkányok sosem tanulták meg hogyan kell kontrollálni a hangjukat, és hogy mi a különbség a sokkolás és a suttogás között. Míg Hablatynak és a többi sárkánylovasnak nem sikerült lecsendesíteni őket, Tornádónak, Pléhpofa első sárkányának a szavára hallgattak. Annak ellenére hogy Pléhpofának fájt a búcsúzás, tudta, hogy a triónak szüksége van Tornádóra, hogy életben maradhassanak a vadonban. 




Egyik csapat társunk készített egy nagyon jó képet, ami bemutatja a sárkányok méretét egymáshoz viszonyítva. Nagyon köszönöm mindenki nevében, nagyon jól sikerült! :)



9 megjegyzés:

  1. Ezen, hogy a Vörös Halál hogy került be abba a hegybe, én is gondolkodtam. És arra jutottam, hogy vagy kikelt benne, vagy belemászott, amikor még befért, és ahogy a nála kisebb sárkányok etették, szépen akkorára meghízott, mint maga a hegy.
    Van nekem papíron kézzel írva egy táblázatom. A legfelső sorban ezek vannak:
    Sorszám / Fajta / Fajta angolul / Lovas / Lovas angolul / Osztály
    Ott van az összes fajta. Ceruzával beírtam Skullcrusher-t (Fejtörőt), és nem tudom, hogy a lovashoz Eretet vagy Pléhpofát írjam. A dörgődobhoz beírtam már Pléhpofát, ezért Skullcrusher-hez Eret van írva, de ez vajon jó így? Hiszen a film nagy részében Pléhpofával van a szivacsunk...

    VálaszTörlés
  2. Emberek, emberek, lesz még két sárkány! a hivatalos oldalon ugyan még le van lakatolva, de lesz. Gondolom, a zablagyar és az esőszelő. Jó nevük van. Kiváncsi vagy rájuk nagyon, mert eddig csak a nevüket ismertük meg...
    A hivatalos oldalon, ha rámész egy sárkányra, és a bal fölső sarokban levő kis képre ráhúzod a kurzort, elvileg a sárkány hangját hallod. De nem egy sárkánynál ugyanaz a hang. Pl. az összes fiókának.

    VálaszTörlés
  3. nos a mértezős képet elrontotta az a bizonyos valaki aki csinálta... mondjuk a skauldron azért nagyobb mint egy tájfumeráng, de kb 2-szer kisebb mint egy dörgődob.... skullcrusher kicsivel kisebb, és a fanyeső, skrill, suttogó halál és a világréme sokkal kisebb mint kellene....

    VálaszTörlés
  4. Am ez a 3 dörgődobocska mikor volt? A sorozatban szerepeltek valahol a vége felé?
    Ja és a 3 lesz új sorozat? (Ezzel a grafikával?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a második évadba voltak, és lesz harmadik évad, azt hiszem jövőre. A grafikát nem tudom, de elméletileg új stúdió csinálja.

      Törlés
    2. Lesz 3. évad???? húúúúú... egy ilyen 2. mozifilm után, hát, mit ne mondjak érdekes lesz... azért én várom :)

      Törlés
    3. Elméletileg a második film előtt játszódik.

      Törlés
    4. Bocs de ezt most nem értem. Nem a 2. film után játszódik? Merthogy eddig én akárhol néztem ezt írta. Nem azt hogy a 2. film előtt játszódik. Akkor most mi van? Hol olvastad azt Lili, hogy a 2. film előtt játszódik? Linkeld már az oldalt légyszíves.

      Törlés
    5. Sajnos nem tudom belinkelni, már nem emlékszem hol láttam. De valami ilyesmit terjesztenek, és nem egy embertől hallottam már, tehát nem lehet nagyon légből kapott gondolat. Vagy lehet, hogy csak a rajongók szeretnék ennyire. :)

      Törlés