2014. június 16., hétfő

Sárkányok 15. (Gruff és Sea Shocker)

Gruff (Mogorva)
Faj: Hobblegrunt
Osztály: Stoker
Támadás: 18
Sebesség: 4
Páncél: 16
Tűzerő: 18
Lövések száma: 13
Méreg: 0
Harapás: 7
Lopakodás: 5
Személyiség: érzékeny túlélő
Tűz típus: Etán köpet

Gruff az egyik olyan sárkány, akit Valka mentett meg. Megvakította őt egy, Dargo vadászai által hátrahagyott facsapda.

Gruff szerencséjére, Valka és Cloudjumper megtalálta őt még a sárkányharcok előtt egy évvel, és kiszabadították, sok más sárkánnyal együtt. Gruff egy merész sárkány, ez akkor is megmutatkozott mikor Valka a Bewildbeastert hívta, hogy elpusztítsa Drago vadász erődjét. Annak ellenére, hogy nem lát, Gruff boldogan él a Bewildbeastert jégbarlangjában köszönhetően a fején lévő "koronának". A Hobblegruntsok, köztük a Gruff is a másodperc tört része alatt érzékeli a környezetét, és reagál a közeledő fenyegetésekre és akadályokra, míg más sárkányok ezt sokkal lassabban teszik.


Sea shocker
Támadás: 18
Sebesség: 16
Páncél: 20
Tűzerő: 7
Lövések száma: 12
Mérge: 14
Harapás: 8
Lopakodás: 10
Osztály: Tidal
Személyiség: a lesből támadás mestere
Tűz típus: elektromos sokkolás
Rejtett képesség: A Sea shocker-ek fantasztikusan tudják törni a jeget, persze nem a szokványos értelemben. A hátúszóik super-sűrű porcból állnak, ami képes átvágni még a fagyott jégtáblákat is, így a Sea Shocker gyakorlatilag utat vág magának a zsákmányig.


A páratlanul titokzatos Sea Shocker osztozik az óceán legkülönlegesebb élőlényeinek sajátosságaiban:a ráják testfelépítése, a delfinek szonárja, és a mélytengeri élőlények világítása.

Hasonlóan a Fertelmes cipzárháthoz a Sea Shockernek is két feje van. De ellentétben a szárazföldi rokonával, ennek a sárkánynak mindkét fejét csak egy dolog érdekli: a vadászat. Ha véletlen látsz a sötét hullámok között egyet, akkor már elkezdhetik ásni a sírodat! Mivel vízi sárkányok, a Sea Shockerek nem okádanak tüzet. Helyette elektromos sokkolással elkábítja az áldozatát, akár a legnagyobb ragadozót is. Talán ez az oka annak, hogy minden sárkány fél a Sea Shockertől: olyan mint az elektromos angolna!








1 megjegyzés: