2014. május 3., szombat

Sárkányok 10. ( Tűzféreg királynő és Sikoltó halál)

Sziasztok! :D
Először is, frissítettem a spoileres cikket, tettem be még két videót és két giffet. ;)
Másodszor pedig...itt az újabb cikk. Köszi a segítséget, Random. :)

Tűzféreg királynő
Faj: Tűzféreg
Támadás: 16
Sebesség: 12
Páncél: 15
Tűzerő: 30
Lövések száma: 6
Méreg: 0
Harapáserő: 0
Lopakodás: 0
Osztály: Stoker
Jellemző: Egy királyian forró természetű anya sárkány!
Tűz típus: Tűzlép, lokális és gyúlékony gél
Rejtett képesség: Bár a harapása a legtöbb sárkánynak és embernek halálos, a Stoker osztályba tartozó sárkányokat ez a csípés regenerálja. egy harapás a Tűzféreg királynőtől és a Stoker osztályba tartozó sárkányok a teljes tűzerejüket visszanyerik.

A Tűzféreg királynő élete során több ezer tojást rak le, és épít egy hatalmas fészket, ami egy gyúlékony gélből van, úgynevezett "Tűzlépből", amely ennek a sok tojásnak az otthona lesz.
Az egyetlen ismert Tűzféreg királynő a tűzféreg- szigeten él, amely gyakorlatilag egy szunnyadó vulkán. A "Tűzlép" fészek több katakombákon át terjed, ahol általában a kisbaba tűzférgek vannak. mint minden anya sárkány, a királynő is hihetetlenül védi az otthonát és a fiókáit. Mindenkit megtámad aki csak bemerészkedik a területére. Bár agresszív, a királynő nem rosszindulatú. ha egy behatoló visszaadja az ellopott tűzlépet, ő általában hagyja hogy elmenjen. 


Sikoltó Halál
Faj: Suttogó Halál
Támadás:16
Sebesség:8
Páncél:20
Tűzerő:10
Lövéskorlát: 2
Méreg:10
Harapóerő:11
Rejtőzés:14
Osztály: Boulder
Személyiség: A teste és elméje a pusztítás fele hajlik.
Tűz típusa: Koncentrált tűzgyűrűt lehel (összeillik a kerek forma a szájával)


Egy Sikoltó Halál száz évente születik, minden erőssége megvan, ami az alárendelt rokonjának, a Suttogó Halálnak, kivéve a gyengéje.
Ez a legerősebb sárkány, akivel Hibbant szembenézett a Vörös Halál óta. Eltérően a Suttogó Haláltól, ez a sárkány nem irtózik a napfénytől. Valójában, a fiatal Sikoltó Halál követi a fényt. Ahogy a sárkány öregszik, elmúlik a fény utáni vonzódása. Nagy tüskéket lő a farkából, és képes hatalmas mennyiségű tüzet egy lövésbe sűríteni, de a Sikoltó Halál igazi ereje a kielégíthetetlen étvágya. Mint a Suttogó Halál, a Sikoltó Halál is szereti az alagutakat, felhalmozza a tengervizet, és képes megtizedelni egész szigeteket. Egy kamasz Sikoltó Halál majdnem megsemmisítette Hibbant városát, és amikor megnőtt, felnőttként majdnem megette egész Sárkányszigetet (valamint öt másik szigetet megevett ezelőtt). Nem igazán tudsz legyőzni egy Sikoltó Halált. Túl gyors, túl dühös, túl erőteljes. A legtöbb, amire képes vagy, hogy reménykedsz, hogy megtaláljátok a módját, hogy elcsalogassátok valahova máshova. A Sikoltó Halál mindig visszatér arra a helyre, ahol született, a fészkébe. A távolság ellenére, amely elválasztja őket, a Sikoltó Halál tudatában van, hogy a Suttogó Halál anyjai jól vannak-e. Tehát, ha azt akarod, hogy a Sikoltó Halál a "jó oldalán" maradjon, akkor ne támadd vagy sértegesd az anyját!


2 megjegyzés: