2014. május 9., péntek

Sárkányok 11. (Gronkel bébik és Tájfumeráng)

Köszi a fordítást, Random! :)

Gronkel bébi:
Faj: Gronkel (ki hitte volna)
Osztály: Boulder
Támadás: 5
Sebesség: 2
Páncél: 16
Tűzerő: 10
Lövéskorlát: 4
Méreg: 0
Harapóerő: 6
Lopakodás: 2
Tűz típus: Heptán/Oxigén + Kő = Láva támadás
Rejtett képességek: A Gronkel tojások nem csak kitörnek - felrobbannak, mint a gránátok.
Személyisége: Életvidám sziklái az örömnek, amelyek sok alvást, ételt és figyelmet igényelnek.


Már fiatal korban a Bébi Gronkel tükörképe a felnőtt társaiknak, a robusztus testükkel és viszonylag apró szárnyaikkal. A Baba Gronckle a kis szárny méretüket óriási csapkodósebességgel pótolják, mint a kolibri. Mint ilyen, a Gronkel, legyen fiatal vagy öreg, az egyetlen sárkány, aki tud hátra és oldalirányban repülni, mint egy helikopter. Mint a legtöbb gyereknek, a baba Gronkelnek sok alvásra van szüksége, és alkalmanként megfigyelték, hogy elaludt repülés közben. És bár nyűgösnek tűnhet, amikor túl korán ébred, a baba Gronkel ugatása sokkal rosszabb, mint a harapása. Annak ellenére, hogy ordítanak, amikor kinyitják a szájukat, hogy megmutassák növekvő agyaraikat, a baba Gronkel megtámadhat egy másikat.

Tájfumeráng:
Osztály: Stoker
Támadás: 14
Sebesség: 20
Páncél: 12
Tűzerő: 17
Lövéskorlát: 10
Méreg: 0
Harapóerő: 6
Rejtőzés: 6
Személyiség: Drámaian figyel a disznókra.
Tűz típus: Tűzciklon
Rejtett képesség: A Tájfumeráng nem csak létrehoz egy tűz spirált, képes ő maga is azzá válni. A nagy szárnyait szorosan a teste fölött húzva és a csökkenő sztratoszférában a Tájfumeráng dugóhúzó módon képes meggyújtani az egész testét és átfúrja a levegőt, hogy megtámadja ellenségeit. 

A Tájfumeráng egy hatalmas erdőlakó sárkány, amely az első új sárkányfaj, amit a Hibbant Sárkányiskola fedezett fel. Mindemellett a nagy szarvaival, masszív/nagy szárnyfesztávjával, és a képességével, hogy képes megzavarni a függőleges légnyomást, ameddig tüzet lehel, hogy tűz tornádókat hozzon létre, a szenvedélyes és indulatos Tájfumeráng gyorsan megerősítette helyzetét a sárkány hierarchiában.











1 megjegyzés: