2014. március 14., péntek

Karakterek 3. (Fafej és Kőfej)

Fafej
Klán: Huligán
Faj: Ember
Magasság: 5'9"
Súly: 145Ł
Szem: kék
Haj: szőke
Fegyverek: lándzsa
Élőhely: Hibbant



A 19 éves Fafej az egyik fele a borzalmas, civakodó ikerpárnak. Bár lassú felfogású, Fafej szemtelen és merész, és valljuk be, ez egy igen veszélyes kombináció.
Mindig kedve van ahhoz, hogy halálosan ellen szegüljön a rendnek. Egyetlen dolog ami visszatartja az az önfejű nővére és az, hogy két fejű sárkányon osztoznak.  Fafej képtelen végignézni, ahogy takonypóc és Halvér az ő nővére kegyeiért küzd. Ez pont elég ahhoz, hogy késztetést érezzen arra, hogy felrobbantson mindent a környezetében.



Kőfej
Klán: Huligán
Faj: ember
Magasság: 5'9"
Súly: Ł145
Szem: kék
Haj: szőke
Fegyverek: lándzsa
Élőhely: Hibbant


 A 19 éves Kőfej, a hírhedt testvér duó másik tagja. Hasonlóan a bátyjához, imád mindent ami veszélyes és szabályellenes.
Bár ő minden, csak épp nem nőies, de még mindig ő az egyetlen hölgy Hibbanton, így Takonypóc és Halvér az ő kegyeiért küzd. (egyszer még régebben ezt álmodtam, hogy Halvér udvarol Kőfejnek...egy mentalista vagyok) ez elég ahhoz, hogy lemondjon a romantikáról, amíg Eret bele nem rohan az életébe, vagyis inkább ő az övébe. Kőfejben hirtelen vágy éled, hogy nővé váljon és senki - sem Takonypóc, sem Halvér, sőt, még Eret sem- sem tudja megállítani abban, hogy megkapja amit akar.




























Na jó mi az hogy, amíg Eret bele nem rohan az életébe, vagyis inkább ő az övébe? én úgy képzeltem el, hogy Eret amolyan beépített kém lesz Hibbanton, Drago kémje. De ez, hogy vagyis inkább ő az övébe...mi lesz itt, Kőfej, véletlen neki megy az egyik sarkon?


A többit lehet, hogy holnap teszem fel, elfáradtam, és inkább írok később egy jó cikket mint most egy hanyagot. Remélem megértitek. :) Hétvégén viszont befejezem a sárkányokig. :)

9 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Ugrok, csak nem tudom, hogy kell regisztrálni! :/

      Törlés
  2. menj a a xat.com ra és regisztrálj ott. ha nevet akarsz változtatni kattints a névre

    VálaszTörlés
  3. Miért írja azt a dátumra, hogy délután egykor tetted ki ezt, holott az én órám szerint (telefon, gép, normál óra) este 9 van/volt

    És....
    Magasságuk: 175 cm
    Súlyuk: 65 kg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, pedig tényleg 9-kor tettem ki.
      Na ők már valamennyire normálisak...mármint fizikailag...szellemileg még mindig nem... :)

      Törlés
  4. Na álljunk meg egy szóra, most nézem, az oldal állása szerint Hablaty a bandában a legmagasabb....
    Na, mi van? Az első fiilmbe ő volt a legalacsonyabb, most meg mindekináél magasabb?
    Hogy van az, hogy mindenki 175 centi, azaz 5 láb 9 hüvelyk magas, de Hablaty 185 centi, azaz 6 láb 1 hüvelyk???????????????
    Takonypóc meg.... akkora, vagy talán kisebb is mint én... (163 cm vagyok köbö, ő meg 160), holott ő 20 ÉVES, 6 évvel idősebb mint én!!!!!!!!
    Azért ezt egy kicsit sokra vették
    [1 hüvelyk = 2, 54 cm ; 1 láb = 12 hüvelyk]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja,mondjuk, ha belegondolsz, az északi népek mindig is alacsonyak voltak a zord időjárás miatt. meg a legtöbb viking szélességre nem pedig hosszúságra nő. Gondolom Hablatynál ez pont fordítva van. :) génhiba.

      Törlés
  5. Kedvenceim <3
    Imádom a hülyeségeiket.. De milyen fura hogy a sorozatban Astridért van mindenki oda, most meg Kőfejért...
    De attól még a kedvenc <3

    VálaszTörlés