2014. március 16., vasárnap

Sárkányok 4. (Rettenetes Rém és Böff/Töff)

Rettenetes Rém
Támadás: 8
Sebesség: 10
Páncél: 6
Tűzerő: 12
Lövések száma: 10
Méreg: 12
Harapáserő: 2
Lopakodás: 12
Osztály: Stoker
Jellemző: nagyon kíváncsi állatok, egyetlen gyengeségük az, hogy nagyon territoriálisak (azt hiszem ez az a szó)
Tűz típus: Propán
Rejtett képesség: imádnak énekelni és ha csinálják akkor azt nagy csoportokban teszik, a házak tetején. Az éles csipogás miatt Hibbant lakosai van hogy reggelig nem bírnak aludni.




Az egyik legkisebb az összes ismert sárkányfaj közül. De ne hagyd hogy a mérete megtévesszen, ez a kis sárkány sok problémát okozott már a sziget lakóinak. Minimum 5-en vagy 10-en járnak egy csoportban. Ennek a kis sárkánynak viszont nagyon veszélyes a tüze ráadásul hihetetlen pontos.

Böff és Töff
Faj: Fertelmes Cipzárhát
Támadás: 12
Sebesség: 10
Páncél: 10
Tűzerő: 14
Lövések száma: 6
Méreg: 0
Harapáserő: 6 (3x2)
Lopakodás: 22 (11x2)
Osztály: Mysery
Jellemző: Töff és Böff szenvedélyesek és függetlenek, mégis elválaszthatatlanul összekapcsolódnak.
Tűz típus: Ammónium-nitrát és víz nélküli hidrazin keveréke.
Rejtett képesség: Csatában, a cipzárhátaknak van egy olyan különleges képességük, hogyha megharapják a saját farkukat akkor lángba borítják magukat, így egy fajta lángoló kereket formálva amivel könnyedén legyőzik az ellenfelet.

Hasonlóan az ikrekhez, Böff és Töff is több időt tölt civakodással, mint azzal, hogy a munkára koncentrálnak. Az egyetlen alkalom mikor nem civakodnak, mikor együttműködnek abban, hogy véghez vigyék az ikrek őrült pusztító terveit.

2 megjegyzés:

  1. NEM a rettenetes rém a legkisebb sárkányfaj, hanem a tűzféregsárkány. (lásd: sorozat, 1. évad, Izmoskori arckép, sorozat, 2. évad, Verseny a Tűzféreg-szigetre)

    VálaszTörlés