2014. március 19., szerda

Régi, de érdekes

Sziasztok!

Amerikai fronton egy egyén megvett egy könyvet, ami a Dreamworks elmúlt 20 évben munkáit mutatja be. És köztük van az Ínas kettő vázlatai is.

Kezdjük is.
Kezdésnek pár "nem tudok róla sokat mondani azon kívül, hogy szép" tájkép.



Pár eszköz:
A hajónál nézzétek csak...ugyanaz a vitorla. Mondjuk nem értem, hogy Fogatlan  mit keres ott az árbocon. Az alsó bigyó meg valami csapda lehet, de elég furcsa.




Óóó, egy igazán szép kép a sárkánykirályról, a Bewilderbeast. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem nem is olyan félelmetes, mármint nem annyira mint a Vörös Halál. Ez inkább olyan nagyapós sárkány, azzal a kis szájával és fogaival. na jó, lehet hogy azóta változtattak rajta, félelmetesebb lett, de itt nem éppen az...annyira hasonlít valakire, csak nem jut eszembe kire... a Star Wars-ból talán...a Sith nagyúr...esetleg?



Pár karakter kép, bár már ezeken is változtattak. 

Nézzétek, Hablaty karjába ott egy TÉRKÉP! Egyre jobban úgy érzem, hogy kell nekem egy ilyen ruha.




Eret, háááát....mi ez, egy kínai harcos? Ne mondjátok, hogy nem úgy néz ki!



Nos, mint mondtam ezek csak érdekességek, nem tudom mennyire alakították ezeket a vázlatokat. De attól még nagyon jók. :)

Két hét múlva, mint már említettem, nem leszek egy hétig... kivéve ha igen, de akkor is max. chat-en. Viszont erre 15% az esély. Addig is nyugodtan beszéljétek meg egymással a dolgokat chat-en vagy kommentben, nélkülem is éljen az oldal. :)


2 megjegyzés:

  1. ÓÓÓÓÓÓÓÓ TE JÓ ÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lehet hogy ezt már páran tudják és ez egy kicsit odébb van de azért elmondom annak aki nem tudja. LESZ 3. FILM IS!!!!
    Egy honlapon azt írták hogy 2016.jún.18-án jelenik meg...Hablaty már főnök(és ez azt jelenti hogy a 2. film végére már ő a vezér)...meg ilyenek. Itt a link:
    http://cinestar.hu/cikk/igy-neveld-a-sarkanyodat-3-reszletek

    Vagy ha nem jó a link akkor írjátok be hogy Így neveld a sárkányodat 3. a google-n és ot van az hogy. Így neveld a sárkányodat 3 részletek - CineStar.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Annabell már hiányoztál! :) *ölelés*
      Őszintén szólva már tudtam, hogy lesz harmadik rész, a hivatalos oldalon is az van fent hogy trilógia. De attól nagyon kedves tőled, hogy kiírtad. :D

      Az egész gyerekkorunk ebből a filmből áll... és bánja ezt valaki? nem hinném! :D

      Törlés