2014. március 16., vasárnap

Sárkányok 5. (Cloud Jumper)

Emberek! Tévedtünk... vagy csak én... na, ennek a sárkánynak nem a fajtája a Cloud Jumper, hanem a neve! Amúgy Felhő Ugrót jelent, vagy valami ilyesmit)


Cloud Jumper
Faj: Stormcutter
Támadás: 6
Sebesség: 8
Páncél: 4
Tűzerő: ?
Lövések száma: 8
Méreg: 0
Harapáserő: ?
Lopakodás: ?
Osztály: Sharp
Jellemző: Büszke és magabiztos
Tűz típus: Tartós és ragyogó tórusz alakú tűz (az olyan mint a hulahop karika)
Rejtett képesség: Mint minden Stormcutter-nek, Cloud Jumper is rendelkezik még egy pár szárnyal, ami kifeszítve x- alakot formál a másik kettővel. Ezekkel nincs pontosabb és mozgékonyabb sárkány az égen nála. Cloud Jumper szárnyain lévő karmaival valójában nem csak harcolni tud. Ha az alkalom úgy kívánja elég fürge és ügyes ahhoz, hogy kinyisson egy ketrec zárat, vagy ép elég erős ahhoz, hogy szétszakítsa Drago háborús gépeit.


 A bagolyszerű Cloud Jumper Valka társa repülésben és abban, hogy megmentsék a többi sárkányt már húsz éve óta (!1). Cloud Jumper büszke, és nagy méretű bizalommal van Valka felé, akinek ő az első sárkánya a hegyi erődjében. A második a Bewilderbeast, aki minden sárkányok királya a fészekben. (!2)
A húsz év alatt, amit együtt töltöttek(!1), Valka és Cloud Jumper megtanult egymással szavak nélkül beszélni repülés közben. Míg más lovasoknak parancsokat kell adni a sárkányaiknak, Cloud Jumper ösztönösen tudja mit akar Valka.


Láttátok a felkiáltó jeleket egy két- mondat mellet, na az arra fog szolgálni, hogy itt alul rátérek azokra a részekre:
!1: HÚSZ ÉVE!!!! Komolyan? Valka, ez most komoly? Hablaty még egy éves sem lett és te máris lelépsz?! Jó tudom, hogy az interjúban azt mondták, hogy elraboltak, meg miden. De akkor is...
Amúgy ez most felvett pár kérdést, hogy az írók mégsem figyeltek oda annyira:
Hablatyról az sugalik az első filmben és a sorozat első évadjának 17.részében, hogy ismerte az anyját és hiányzik neki. Meg azt mondja, hogy "már félt, hogy elfelejti". Kérdem én, hogy emlékezhet arra, hogy mi volt egy éves korában? Nekem az első emlékeim öt éves koromból van!


!2: Akkor ez a sárkánykirály most kinek az oldalán áll? Egy helyen azt olvasom, hogy Drago seregét vezeti a máshol meg azt, hogy Valka második sárkánya. Lassan kezdem elveszíteni a maradék józan eszemet is...

Ó, és Valka, mégis hogy repülsz Cloud Jumper-rel ÁLLVA!!!! Tapad a cipőd talpa? Mert megnéztem lassítva, full HD-ban, és mikor felfelé szállsz, még akkor is állsz rajta! Vagy olyankor nekitámaszkodsz annak a nagy tüskének ott hátul?

Az az utolsó kép meg...hát felhőtlenebb is lehetett volna az anya-fia találkozó. :)

És még egy utolsó megjegyzés. *mély sóhaj* Szerintem Cloud Jumper aranyos. Ha választhatnék sárkányt és nem dobnák be lehetőségnek az éjfúriát, akkor őt választanám.


Nagy, meg tisztelet parancsoló, de én inkább megölelném, mintsem félnék tőle.

Gondolom észrevettétek az írási lendületemen, hogy gyógyulás útjára tértem (pedig nagyon nem akarok német dolgozatot írni!).

Ennek örömére LEHET, hogy lesz még egy filozófus cikk, olyan már úgy is régen volt. Azért csak lehet, mert a már említett német dolgozatra kell tanulnom.

Ha nem jönnék, akkor ölelek mindenkit, sziasztok! 



7 megjegyzés:

  1. Szerintem,Hablaty úgy értette,hogy az anyja emlékét felejtené el!!De nem biztos

    VálaszTörlés
  2. Szia

    Nekem is a kedvencem,őt szeretem a második részből a legjobban.

    Honnan tudsz ennyi információt róla?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, a hivatalos oldalra mindig tesznek fel sárkányokat és azokat az oldalakat fordítom le. :)

      Törlés
    2. Köszönöm.

      Nagyon jó az oldalad <3

      Törlés
  3. A Cloudjumpert egybe kell írni,magyarul is ;) És ahogy mondtad a fajtája Stormcutter azaz Viharszelő :) Amúgy imádom az oldalad nagyon szeretem olvasgatni <3

    VálaszTörlés